Wanneer voetbal wordt vermengd met poker


Bron: Pexels

Je kunt vaak en vaak in de verleiding komen om te profiteren van een goed aanbod om online poker te spelen. Iedereen, iedereen van jezelf tot je buurman, je familie, je vrienden, maar we geloven ook dat voetbalspelers van heinde en ver profiteren van de toffe campagnes. Voetballers staan ​​erom bekend dat ze dol zijn op poker en in dit artikel kun je lezen dat voetbal en poker met elkaar worden vermengd.

Voetballers spelen graag poker

De Spaanse voetbalster Gerard Piqué onthulde in 2016 dat meer Spaanse nationale spelers goed zijn in poker. Hij benoemde onder meer de Spaanse nationale keeper David De Gea (Manchester United) als een ervaren pokerspeler. Piqué vergelijkt poker en voetbal als het gaat om het gevoel van nervositeit in de maag voor het voetbalspel of het pokertoernooi.

Deense voetballer bedroog vrienden in poker

Helaas spelen niet alle voetballers poker met pure bloem in de zak. In 2005 speelde de voormalige FC Nordsjælland Mads Junker die betrapt werd op het bedriegen van de clubleden in poker door twee spelkaarten samen te mengen.

Natuurlijk nemen we dit te ver door en gelukkig is het tegenwoordig bijna onmogelijk om vals te spelen in online poker, waar het mogelijk is om tegen elkaar te spelen in online poker door op hun eigen computer te spelen. Je kunt er ook voor kiezen om een ​​pokerapp voor elk van je smartphone te downloaden en op die manier tegen elkaar te concurreren.

Voetbalcoach Terry Sheringham zegt dat poker gezond is voor de spelers

De voormalige Engelse nationale teamspeler Terry Sheringham heeft eerder gezegd dat hij gelooft dat poker een gezonde hobby is voor professionele voetballers. De voormalige speler van Manchester United gelooft dat poker het concurrentievermogen van spelers versterkt en dat het ook helpt om de adrenaline op gang te krijgen.

Bovendien kun je met pokeren ontkoppelen en ontspannen terwijl je geniet van je vrienden. Dat is de reden waarom Terry Sheringham veel poker heeft gespeeld na het beëindigen van zijn actieve voetbalcarrière, naast het spelen in Manchester United, bereikte hij clubs zoals Djurgårdens IF, Nottingham Forest, Tottenham Hotspur, Portsmouth en Stevenage. Sheringham was de coach van de laatste club tussen 2015 en 2016 en tussen 2017 en 2018 trainde hij de Indiase voetbalclub ATK.

Bron: Pexels

Betfair werkt samen met DBU

Een van 's werelds grootste game-uitwisselingen Betfair sponsort al jaren voetbalclubs binnen en buiten de Deense grenzen. De online bookmaker is sinds 2017 de officiële gokpartner voor de Deense Brøndby IF.

Betfair is een online gaming-site die in de zomer van 2000 is opgericht in de Engelse hoofdstad Londen. Sindsdien is de gaming-site uitgegroeid tot meer dan vier miljoen klanten wereldwijd, inclusief de welkomstbonusaanbiedingen. Betfair heeft een licentie voor zowel weddenschappen als online casino bij de Danish Gambling Authority.

Eerder, sindsdien, de officiële gokpartner van FC Barcelona in Spanje, maar sinds die samenwerking eindigde, koos het Engelse bedrijf ervoor om deel te nemen aan een andere Spaanse grote club – Sevilla FC. In dit artikel kijken we naar wat er gebeurt als voetbal wordt vermengd met poker.

Sinds 2013 werkt de Engelse spelsite samen met Dansk Bold Union (DBU) in de strijd tegen wedstrijdvervalsing en werkt op een hoger niveau samen met de Europese voetbalbond UEFA en de internationale voetbalbond FIFA.

Een van de regels voor wedstrijdvervalsing is dat voetballers niet op eigen wedstrijden mogen spelen. Maar daarom kan het nog steeds goed zijn voor voetbalsterren om in plaats daarvan tijd door te brengen met poker bij de online game-gigant.

Voetballers als pokerambassadeurs

Er zijn voetballers die zelfs zo ver zijn gegaan en pokerambassadeurs zijn geworden. FC Barcelona-voetballer Luis Suárez vertegenwoordigde eerder een online pokersite. De deal ging echter de gootsteen in toen de Uruguayaanse voetballer de Italiaanse nationale teamspeler Giorgio Chiellini vroeg tijdens de wedstrijd tussen Uruguay en Italië tijdens het WK 2014 in Brazilië.

Bron: Pexels

Poker is volgens Ronaldo net zo populair als voetbal in Brazilië

Alleen Brazilië is een van de landen waar wordt voorspeld dat poker minstens zo groot is als voetbal. Voormalig Real Madrid-speler Luís Nazario de Lima, ook bekend als Ronaldo, is een actieve pokerspeler geworden nadat hij de voetbalschoenen voor altijd op de plank had gezet. In 2015 verklaarde hij onder andere dat hij gelooft dat poker het potentieel heeft om net zo populair te worden als voetbal in Brazilië.