Vermantia genomineerd bij EGR Italy Awards


Genomineerd voor leverancier van sportweddenschappen voor baanbrekende prestaties op de Italiaanse markt

Athene, 30 juli 2019 – Vermantia, een leider in omni-channel inhoudsoplossingen voor loterijen, gok- en gokoperators, is genomineerd voor de felbegeerde ‘Sports Betting Supplier’ categorie bij de 2019 EGR Italië awards.

vermantia-shortlisted-at-egr-italy-awards "width =" 500 "height =" 282 "srcset =" https://calvinayre.com/wp-content/uploads/2019/07/vermantia-shortlisted-at-egr -italy-awards.jpg 500w, https://calvinayre.com/wp-content/uploads/2019/07/vermantia-shortlisted-at-egr-italy-awards-300x169.jpg 300w "sizes =" (max-breedte : 500px) 100vw, 500px "/> De jaarlijkse EGR Italy Awards, beschouwd als een van de meest prestigieuze voor het benadrukken van prestaties op de Italiaanse markt, erkent de bedrijven die het afgelopen jaar sterk commercieel succes en bedrijfsveranderende innovaties hebben getoond.</p data-recalc-dims=

Als gevolg van zijn baanbrekende werk in Italië is de nominatie een uitstekend jaar voor Vermantia op de Italiaanse markt. Vermantia is niet alleen de voorkeursleverancier voor de belangrijkste exploitanten van Italië, maar heeft zich ook als eerste gecementeerd om de markt te voorzien van wereldwijde race-inhoud via zijn A-TV-kanaal, met een dagelijks schema van vol actie racen van de beste circuits in de wereld, inclusief het VK, Australië, Nieuw-Zeeland, India, Zuid-Afrika en de VS.

Daarnaast hebben de technologische vooruitgang van Vermantia Italiaanse exploitanten de mogelijkheid gegeven om de ideale productmix te vinden, te creëren en in te plannen met onbeperkte keuze en flexibiliteit voor zowel retail als online via het eigen CONNECT-platform van het bedrijf, dat zijn premium-inhoud levert aan duizenden Italiaanse retail gokwinkels en verschillende online netwerken.

Commentaar op de nominatie, Fabio Massimo Molinari, Country Manager voor Italië bij Vermantia zei:

“Erkenning door het EGR-panel is een waar bewijs van onze diensten – de Italiaanse markt vereist een op maat gemaakte aanpak met begrip voor wat Italiaanse gokkers tikken.

“We bieden op maat gemaakte oplossingen, met behulp van revolutionaire kerntechnologieën om te voldoen aan de behoeften en eisen van onze operatorpartner. De echte sweet spot voor klantbetrokkenheid is data van goede kwaliteit en premium content, evenals levering via meerdere kanalen, en we zijn hier om dat en meer te bieden. "

De portfolio van Vermantia is beschikbaar voor Italiaanse operators als een volledig aanpasbare oplossing via het CONNECT-platform, die aantrekkelijke gokmogelijkheden biedt aan klanten die ook profiteren van het cashless gemak van de bekroonde FLAVOR self-service gokterminals.

Neem voor meer informatie over deze release of om een ​​interview te regelen contact op met Square in the Air on [email protected] Neem voor meer informatie over Vermantia contact op met Diana Theodoridi op [email protected]

Over Vermantia:

Vermantia is een leider in omni-channel inhoudsoplossingen voor loterijen, gok- en gokbedrijven wereldwijd. Het bedrijf vormt een one-stop-shop voor op maat gemaakte gegevens en beeldinhoud met duizenden live evenementen per jaar, inclusief paardenrennen en windhonden van topkwaliteit uit landen zoals het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië en Zuid-Afrika. Deze worden ondersteund door het meest uitgebreide portfolio van virtuele sporten op de markt. Het bedrijf is opgericht in 2007 en heeft kantoren in Athene en Italië, evenals vertegenwoordigers in het VK, het GOS en Nigeria, waardoor het tientallen internationale operatoren in 32 landen kan helpen. In maart 2018 verwierf Arena Racing Company (ARC) een meerderheidsbelang in Vermantia door de uitzendinfrastructuur en technologische mogelijkheden uit te breiden, waardoor het een toonaangevende content- en datahub kon creëren. Voor meer informatie over Vermantia, bezoek www.vermantia.com

Comments