The Magic Jungle – Probeer het nieuwste slot van Spilnu.dk


reclame *

Doe mee met de 'The Magic Jungle' en ga voor de grote jackpot bij de nieuwste slotmachine van Spilnu.dks.

Zoals altijd is er een progressieve jackpot op de machine en bent u in de verleiding om "natuurlijk" te schrijven zodat deze alleen beschikbaar is op Spilnu.dk.

Probeer "The Magic Jungle" vandaag nog.

Probeer The Magic Jungle

het magische jungle slotmachinespel

Probeer "The Magic Jungle" vandaag nog – en win misschien de jackpot

Er zijn elke dag nieuwe gokautomaten op de markt, maar wanneer Spilnu.dk met nieuwe de baan op gaat, zijn we altijd alert bij de tuinpoort.

En waarom deed het dat?

Omdat Spilnu zelf hun gokautomaten ontwikkelt. Dit is natuurlijk ook het geval voor 'The Magic Jungle', die je momenteel alleen op Spilnu.dk kunt vinden. Dit is niet zomaar een spel dat te vinden is in 20 verschillende online casino's en heeft een thema zoals iedereen.

Dit alleen betekent dat we heel enthousiast zijn dat 'The Magic Jungle' nu live is op Spilnu.dk.

Wat bevat het? We onthullen dit in de volgende sectie.

Lees ook: Uitbetalingen bij Spilnu.dk

Jackpot in de jungle van meer dan 200.000 kr.

Zoals bij alle gokkasten ontwikkeld door Spilnu.dk, heeft 'The Magic Jungle' een progressieve jackpot. Dat wil zeggen, het groeit constant wanneer erop wordt gespeeld. Wanneer een gelukkige speler de jackpotcombinatie raakt, wint de speler de hele pot, begint de gokautomaat opnieuw en wordt een minimumbedrag van $ 100.000 gereserveerd voor de volgende winnaar. Als u de jackpot wint kort nadat deze net is gewonnen, wint u geen lage prijs.

Je kunt met 15 verschillende inzetniveaus spelen, zodat je tot 20 euro per inzet kunt inzetten. spin, maar zet ook groot in met 20 DKK per. draai op het hoogste niveau. Zoek de huur die bij u past.

Je zult natuurlijk de twee klassieke bonusrondes Jackpot Flash en Super Jackpot Flash vinden, die te vinden zijn op de overgrote meerderheid van Spilnu.dks machines. Bij dit gokspel zijn er drie extra bonusrondes die uniek zijn voor het spel: de Jungle Magic, de spelkans en de haps!

Het uitbetalingspercentage op de machine is 96.5%. Het bevindt zich aan de bovenkant van de schaal online en ligt ver boven de 82-88% die je in de fysieke arcades vindt.

De grootste jackpot begint altijd bij DKK 100.000 zodra deze is gewonnen, terwijl de kleinste start bij DKK 5.000 De kans om de jackpot te winnen neemt lineair toe met de grootte van je inzetten.

Probeer The Magic Jungle