Slotmachine Le Kaffe Bar | Gaming Club ™


Bron: Microgaming

Leun achterover en geniet van een heerlijk kopje van je favoriete drankje. Misschien hou je van een lang schuimende kop koffie latte of een sterke en verkwikkende espresso – we hebben alles wat je zou willen. Le Kaffee Bar is een coffeeshop die je favoriete drankjes in de vorm van een gokautomaat bezorgt. Dus wat ziet er niet beter uit dan een kopje koffie te nemen en een beetje te spelen op deze gloednieuwe gokautomaat?

Le Kaffe Bar is een slotslot met lage volatiliteit, sets met 5 × 3 wielen met een volledige 243 manieren om te winnen en speciale items die het een heleboel gratis spins opleveren. De gokautomaat is van hoge kwaliteit met zeer goede graphics. De gamefabrikant is niet bang geweest om groot te worden en veel werk in de gokautomaat te stoppen.

De gokautomaat neemt je mee naar een hipster-koffie vol plezier en bonussen. Hier vind je alles van Scatters tot gratis rondes en Wilds, dus hier is veel te downloaden. In aanvulling op het standaardspel, krijg je veel verschillende kansen om extra overwinningen te winnen en we zullen dit allemaal voor je doornemen in deze review. Dankzij al deze extra's is het spel leuker en neemt de kans om te winnen toe.

Komt binnen
Juni met zomer en zon

De gokkast is nog niet op de markt, maar wanhoop daarom niet. Le Kaffee Bar is voor iedereen beschikbaar op 5 juni 2019. Tot die tijd kun je altijd andere mobiele gokautomaten bekijken. De gokautomaat is beschikbaar op zowel pc als smartphone. Hiermee kunt u spelen waar u maar wilt, als u maar een internetverbinding hebt.

De gokautomaat is gevuld met leuke symbolen die je veel prijzen kunnen opleveren. Sommige van deze symbolen zijn waardevoller dan andere. Het zijn de symbolen van afbeeldingen van mensen die van hun favoriete drankje houden dat de hoogste waarde heeft. Daarnaast zijn er zes andere prijzenymbolen, die allemaal helpen uw winkansen te vergroten. De gokautomaat heeft ook twee extra symbolen, namelijk de symbolen Scatter en Wild. We keren terug naar de functie van deze twee unieke symbolen.

De game is binnen
zichzelf

De gokautomaat is een standaard gokautomaat met 5 × 3 wielsets en verschillende symbolen. Het spel speelt zich af op dezelfde manier als gewone gokautomaten. Naast de standaardsymbolen zijn er enkele extra symbolen, zoals de koffiekop-symbolen die Scatter worden genoemd. Dit zijn de symbolen die je helpen om extra gratis spins te krijgen tijdens het spel. De Scatter-symbolen verschijnen alleen op rij 1 en / of 5. Hier is het doel om zoveel mogelijk mensen te verzamelen. Elke keer dat een scattersymbool op het scherm verschijnt, wordt een koffiekop toegevoegd aan de lijn kopjes die zich tijdens het spel bevindt. Om gratis rondes te activeren, moet u 10, 20 of 30 koffiekopjes verzamelen.

overwinning
extra met gratis rondes

Nadat u 10, 20 of 30 koffiekopjes in het hoofdspel hebt verzameld met de Scatter-symbolen, beginnen uw gratis rondes. Hoeveel gratis rondes je krijgt, hangt af van hoeveel koffiekopjes je hebt verzameld om de gratis rondes te activeren. Dat wil zeggen, als u 10 koffiekopjes verzamelt, krijgt u 10 gratis rondes, verzamelt u 20 koffiekopjes krijgt u 15 gratis rondes en verzamelt u maximaal 30 koffiekopjes krijgt u 18 gratis rondes. Daarnaast krijg je ook een vermenigvuldigingsfactor die ook afhankelijk is van je koffiekopverzameling. Hier krijg je 3x als je 10 koffiekopjes hebt verzameld, 4x als je 20 koffiekopjes hebt verzameld en een ongelooflijke 5x als je 30 koffiekopjes hebt verzameld. Verspreiding kan niet worden verzameld tijdens de gratis rondes.

spinnen
weer!

Een ander kenmerk van Le Kaffee Bar is de "Spin Again" -functies. Deze functie kan zowel in het hoofdspel als tijdens een gratis ronde worden geactiveerd, maar vereist een aantal speciale combinaties. De eerste van deze combinaties is drie identieke symbolen die een horizontale formatie vormen. De tweede combinatie bestaat uit drie identieke symbolen die een verticale formatie vormen. Het symbool in het midden van de combinatie wordt omgezet in een Wild-symbool dat er is om u te helpen winnen. Bovendien ontvangt u een extra nacht die volledig gratis is.

Het wild-symbool blijft tijdens de volgende draaiing, dwz tijdens de vrije ronde. Een wild-symbool fungeert als een vervanging voor alle symbolen in het spel, behalve het scattersymbool. Hierdoor vergroot het Wild-symbool je kans om nog meer te winnen. Je kunt maar één ronde per ronde krijgen. Dat wil zeggen, zelfs als je tijdens een ronde meer dan een van de bovenstaande combinaties krijgt, krijg je niet meer gratis rondes. Ondanks dit krijg je nog een gratis ronde als de combinatie opnieuw verschijnt tijdens de ene gratis ronde die je hebt gekregen.