SiGMA'19 brengt alle iGaming-continenten samen


SiGMA iGaming Village van de wereld zal de globalisering van de iGaming-sector vergemakkelijken

SiGMA'19 expo vindt plaats van 27 tot 29 november 2019, op de MFCC in Ta’Qali, Malta, met een focus op deal-making en bedrijfsuitbreiding voor de sector.

SiGMA'19 brengt alle iGaming-continenten samenAfgevaardigden en exposanten zullen profiteren van de convergentie van iGaming-industrieën op continenten uit Oost en West, met aandacht voor de integratie van AI & Blockchain in het iGaming-ecosysteem.

Als een echt evenement van wereldklasse met een elite selectie van afgevaardigden, beleidsmakers en opinieleiders die van over de hele wereld binnenstromen, is SiGMA trots om zichzelf het iGaming Village van de Wereld te noemen. Door toewijding aan kwaliteit en jarenlange succesvolle activiteiten heeft SiGMA een sterk merk ontwikkeld dat zich ontwikkelt tot een wereldwijde beïnvloeder met de mogelijkheid om de grootste deals in de iGaming-sector te faciliteren. Deze wereldwijde houding wordt versterkt door de uitbreiding van de Groep naar Azië, met de inaugurele SiGMA Manila die plaatsvindt in juni 2020.

SiGMA'19 verwelkomt meer dan 400 sponsors en exposanten, 200 toonaangevende sprekers en een recordaantal van 15.000 bezoekers uit meer dan 80 landen.

Activiteiten tijdens de SiGMA'19-show omvatten wederom de populaire SiGMA Pitch, die ruimte biedt aan 100 innovatieve jonge startups om waardevolle exposure te krijgen op de beursvloer, exclusieve uitnodigingen voor netwerkevenementen te scoren en potentiële financiering en mentoring van brancheveteranen te benutten .

Bovendien keren de Malta Gaming Awards terug voor nog een seizoen, waarbij de grootste succesverhalen in de iGaming-industrie worden gevierd. Met twaalf categorieën, die elk een specifieke bijdrage aan de iGaming-industrie isoleren, werpt de ceremonie van de Malta Gaming Awards de aandacht op de winnaars en zamelt geld in voor liefdadigheidsinstellingen via de onlangs ingehuldigde SiGMA Foundation. SiGMA'19 zal opnieuw de meest inspirerende en innovatieve prestaties van de industrie zien, geëerd tijdens de Malta Gaming Awards.

Over SiGMA:

SiGMA'19 vindt plaats tussen 27 en 29 november 2019 op het Malta Fairs and Conventions Centre in Ta ’Qali. Het evenement, gepositioneerd in de voorhoede van een zeer competitieve industrie, is sinds 2014 geëvolueerd naar de definitieve iGaming-showcase, zowel op Europees als op wereldniveau. SiGMA’18 verwelkomde meer dan 400 sponsors en exposanten, 200 toonaangevende sprekers en een recordaantal van 12.500 bezoekers uit meer dan 80 landen, en in 2019 zal dit nietje in de wereldwijde iGaming-kalender nog groter worden.

Comments