Registratie voor de 2019 Gaming in Holland Conferentie nu geopend en eerste sprekers aangekondigd!


Na de goedkeuring door de Nederlandse Senaat van de Remote Gaming Bill in februari, is het nu zeker dat gereguleerd online gokken naar Nederland zal komen – mogelijk al in 2020. Momenteel wordt secundaire wetgeving ontwikkeld, met een openbare raadpleging over het vergunningstelsel verwacht voor de zomer.

Met andere woorden, NU is het tijd om je voor te bereiden en jezelf te informeren over de nieuwste ontwikkelingen op de Nederlandse markt. Zoals altijd is de jaarlijkse Gaming in Holland-conferentie DE plek om toezichthouders, insiders uit de industrie en andere belanghebbenden te ontmoeten. Inschrijving voor de 2019-conferentie is nu geopend!

Wanneer, waar

De 2019 Gaming in Holland Conference vindt plaats van 5 t / m 6 juni in Amsterdam in de Johan Cruyff Arena, het iconische stadion van AFC Ajax.

sprekers

De sprekers van dit jaar zijn onder meer de nieuw benoemde voorzitter van de Nederlandse kansspelautoriteit René Jansen; Holland Casino CEO Erwin van Lambaart; en – last but not least – onderzoekend journalist, academische en match-fixing expert Declan Hill.

Declan Hill spreekt op GiH Conference

Declan Hill, een van 's werelds meest vooraanstaande experts op het gebied van match-fixing en corruptie in de sport, is vooral bekend om zijn baanbrekende boek The Fix: Organized Crime and Soccer.

The Fix, misschien wel het meest explosieve verhaal van sportcorruptie in een generatie, biedt overtuigend bewijs dat enkele van de belangrijkste voetbalwedstrijden in de wereld mogelijk zijn opgelost.

Programma

Dag 1 – vanaf 13.30 uur

De eerste conferentiedag, 5 juni, zal zich richten op de nieuwste ontwikkelingen in de regelgeving in Nederland.

Terwijl de recente goedkeuring van de Remote Gaming Bill door de Senaat ervoor zorgt dat gereguleerd online gamen uiteindelijk naar Nederland komt, moeten er nog enkele belangrijke stappen met betrekking tot lagere regelgeving worden gezet.

Doe mee en ontdek wat toekomstige marktdeelnemers kunnen verwachten.

Dag 2 – vanaf 10.00 uur

De ochtendsessies van de tweede conferentiedag zullen zich richten op business, marketing en B2B-diensten.

De middagsessies zullen gewijd zijn aan de relatie tussen sport en weddenschappen. Vertegenwoordigers van clubs, verenigingen en de gokindustrie zullen de kansen en uitdagingen bespreken van het binnenkort geliberaliseerde Nederlandse sportweddenschaplandschap.

Het diner van de verantwoordelijkheid voor gaming-awards

Naarmate de Nederlandse markt langzaam maar zeker opengaat, wordt het steeds passender om uitstekende artiesten in de Nederlandse game-industrie te herkennen.

Gaming in Nederland heeft daarom, in nauwe samenwerking met en ondersteund door een breed scala aan belanghebbenden, besloten om de Responsibility in Gaming Awards in te voeren.

De 2019 Responsibility in Gaming Awards worden op 5 juni uitgereikt tijdens een exclusief prijsuitreikingsdiner voor vertegenwoordigers uit de industrie, beleidsmakers en zorgverleners met problematische kansspelen.

De Responsibility in Gaming Awards zullen drie prijscategorieën bevatten, evenals een liefdadigheidsveiling waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan een goed doel.

Awardwinnaars worden geselecteerd door een onafhankelijke jury.

We hopen je in Amsterdam te zien!

Beste wensen,

Willem van Oort