PokerStars test anonieme tafels; ook, de wereld eindigt


pokerstars-anonymous-poker-tables-testing "width =" 500 "height =" 270 "class =" alignright size-full wp-image-418691 "srcset =" https://calvinayre.com/wp-content/uploads/ 2019/10 / pokerstars-anonymous-poker-tables-testing.jpg 500w, https://calvinayre.com/wp-content/uploads/2019/10/pokerstars-anonymous-poker-tables-testing-300x162.jpg 300w " sizes = "(max-width: 500px) 100vw, 500px" /> Het vlaggenschip online pokermerk PokerStars van de Stars Group steekt zijn neus in de anonieme pokerpool, in een ommekeer die ten minste gedeeltelijk lijkt te zijn gebaseerd op het stimuleren van de markante pokerinkomsten van het bedrijf .</p data-recalc-dims=

Op donderdag, PokerFuse meldde dat PokerStars van plan is om in de komende maanden een aantal anonieme tabellen te testen, waardoor de al lang bestaande aandrang van de site op elk van zijn klanten permanent wordt gekoppeld aan een enkele schermnaam die altijd zichtbaar was voor hun pokertegenstanders.

De schermnamen achter de spelers aan deze optionele anonieme tafels – die naar verluidt zullen worden vermeld onder ‘stealth’ in de Stars lobby – zullen 24 uur na het spelen beschikbaar worden gesteld aan spelers in handgeschiedenissen. Dit is ogenschijnlijk bedoeld als een manier om ervoor te zorgen dat de games up-and-up waren, maar zal het ook mogelijk maken de gegevens te importeren in trackingsoftware van derden.

PokerStars directeur van pokerinnovatie en operaties Severin Rasset vertelde PokerFuse dat Stars 'altijd aan nieuwe functies en producten werkte' en deze toewijding nu uitgebreid tot 'enkele anonieme tabellen', waarvan Rasset zei dat deze nauwlettend zou worden gevolgd 'omdat de algemene spelerservaring en gezondheid van ons poker-ecosysteem voor ons de hoogste prioriteit heeft. ”

Net als het neerwaartse traject van Stars omkeren, zowel wat betreft het aantal actieve spelers als de inkomsten die hiermee worden gegenereerd. De recente kwartaalcijfers van TSG hebben grimmig de achteruitgang van de grootste pokersite ter wereld beschreven, die het bedrijf te wijten heeft aan verschillende factoren, waaronder "aanhoudende verstoringen en regelgevende tegenwind" in zijn grijs / zwarte markten zoals Rusland, Zwitserland en Noorwegen.

Maar de totale online pokermarkt is het grootste deel van dit decennium gedaald, met de enkele zeldzame uitzondering zoals het merk Unibet van de Kindred Group, dat erin is geslaagd om bescheiden driemaandelijkse omzetverbeteringen te realiseren (hoewel het nog steeds het minste van de gaming van het bedrijf is) verticals).

Veel van deze daling kan worden toegeschreven aan trackingsoftware van derden en heads-up displays (HUD's) waarmee gebruikers hun gameplay kunnen terugbrengen tot een eenvoudige wiskundige vergelijking. Dit heeft het voor scherpe spelers mogelijk gemaakt om te feesten met zwakkere tegenstanders, wat resulteert in een voortdurende leegloop van de spelerspool die de algemene pokerecologie heeft verzwakt.

Deze negatieve trend werd voor het eerst geïdentificeerd aan het begin van dit decennium door online gokbedrijf Bodog (die werd opgericht en geëxploiteerd door één Calvin Ayre tot zijn pensioen uit een operationele rol in de gamingindustrie enkele jaren daarvoor). Bodog Poker heeft in 2011 anonieme tafels gelanceerd als een manier om een ​​gelijker speelveld te creëren voor recreatieve spelers, die de levensader zijn van elk pokernetwerk.

Bodog's anonieme tafels werden destijds begroet met gehuil van verontwaardiging, maar de meeste goede ideeën zijn aanvankelijk controversieel om alleen hun waarde in de loop van de tijd te bewijzen. Tegenwoordig bieden de meeste grote pokerexploitanten op zijn minst de optie om anoniem te spelen, hoewel de Run It Once-site van Phil Galfond tot nu toe de enige is die Bodog op het volledig anonieme pad volgt. Zoals we al zeiden, deze dingen kosten tijd.

Comments