Pokeroverzicht – laatste updates week 45 evenals aankomende evenementen


Als je jezelf op de hoogte wilt houden van het laatste nieuws in de pokerwereld, lees dan hier. Hier kun je het nieuws lezen voor de laatste week en de aankomende evenementen.

Deense winnaar in Kings € 50 Noon Turbo 2018

De Deense Claus Pedersen won op zondag 11 november 2018 Kings € 50 Noon Turbo in Tsjechië. Hoewel er slechts 12 deelnemers waren voor het toernooi, was het niettemin een groot feest voor Claus Pedersen, die wegliep met de eerste plaats, waar de tweede plaats ging naar de Duitser Andreas Bartl. Felicitaties aan Claus Pedersen!

Online Poker: Deense winnaar van ongeveer $ 22 Mini Triple Threat

De laatste Deense overwinning in de online pokerwereld is van de speler genaamd "eaglewolfjr" maandag 12 november. Deze deelnemer zat in de $ 22 Mini Triple Threat, $ 25.000 gegarandeerd. De totale pool eindigde op $ 30.900, gelijk aan DKK 205.000. Het toernooi begon op zondagavond 11 november, rond de leeftijd van 23, en het spel duurde 3,5 uur. Hier eindigde de Deen met een mooie eerste plaats en een geldprijs van $ 4.588, wat overeenkomt met ongeveer 30.000 Deense kronen. Als je er op kunt rekenen hoe lang het toernooi heeft geduurd en hoeveel geld de Deen opraakt, komt dit overeen met een uurloon van ongeveer DKK 8.500. Felicitaties voor "eglewolfjr"!

Komende gebeurtenis: Nordic Poker Championship in Kopenhagen

Dit evenement, dat vorig jaar ook werd gehouden, is terug en zal in Kopenhagen worden gehouden in Casino Copenhagen met een aantrekkelijk programma. Het evenement zal worden gehouden van 28 november tot 2 december. Het Main Event kost $ 11.020 om deel te nemen, en er zijn elke dag 200 seats te spelen. Als je ervoor kiest om deel te nemen, zijn de inkomhal en garderobe alle dagen van het evenement. Er worden naar verwachting maximaal 250-350 speelbare Noren bijgewoond en het evenement wordt omschreven als "feestelijk en nat", en daarom is het aan het grote pokerfeest.

Over het algemeen over poker

Als je meer wilt weten over poker en goed wilt worden in de pokerwereld, is het een goed idee om de algemene kennis over poker te kennen. Wat dit ook is, de regels, het laatste nieuws of de toplijsten, dit kun je allemaal vinden op de website. Hier volgen ook veel verschillende tips en trucs om een ​​betere pokerspeler te worden. Als je daarentegen voelt dat je verslaafd raakt aan games en poker en professionele hulp wilt, lees dan hier over gokverslaving. Hier kunt u lezen over de waarschuwingssignalen en professionele hulp zoeken.