Open de 46 geschenken met spins en gadgets


reclame *

Dhr. De kerstkalender van Green is uit voor alle andere casino's.

Al vanaf vandaag (19 november) en in december kun je de dagdeur in de kerstkalender openen met Mr. Green.

In totaal zijn er 46 dagelijkse geschenken die verdeeld moeten worden in het zoete kerstseizoen – en u beslist of u het cadeau wilt.

Ga naar de Kerstkalender

Kerstkalender met mr groen

Schud de sneeuwbal elke dag in Mr. Groene Kerstkalender

De kerstkalender – of het kerstavontuur als Mr. Green zelf noemt het – is vrij eenvoudig.

Elke dag (voor een nog niet aangegeven periode) kun je inloggen en de sneeuwbal van de dag schudden. Als je het hebt geschud, verschijnt het heden van tegenwoordig.

We bieden alles, van gadgets, gratis spins, geld en nog veel meer.

Dhr. groen

Als het cadeau van vandaag iets voor jou is, klik je op 'Aanmelden'. Dit is erg belangrijk om te doen, want als je bijvoorbeeld in een competitie zit of een zak met gratis spins in de hand hebt, Mr. Groen alleen na uw registratie, dat u in aanmerking moet komen voor prijzen en geschenken.

eerste Ga naar Mr. Groen – KLIK HIER

2. Maak een account aan

3. Elke dag onder "Gift van vandaag" in het bovenste menu kun je nu klikken en de sneeuwbal schudden om te zien wat het geschenk is

LET OP! Dhr. Groen is nog niet zo informatief geweest met de kerstkalender van dit jaar, maar het geeft het elke dag een kans – we komen er tenminste zelf wel op af. Het kost niets, maar zoals we al zeiden, we weten niet of de campagne helemaal tot aan kerstavond loopt – maar dan wel ?

Opwarmen tot Mr. Groene Kerstkalender

Hoewel Mr. Green heeft de kerstkalender gelanceerd, dus het is nog niet echt december. Daarom kunnen er ook een paar dagen zijn dat je helemaal in de stemming bent voor Kerstmis en elke dag deuren wilt openen.

Als je echter nog steeds deel wilt nemen aan een aantal leuke wedstrijden en misschien geweldige prijzen wilt winnen, kijk dan hier.

Win elke week een voetbaluitstap in november
Als je van voetbal houdt, dan is Mr. Groen een geweldige wedstrijd in november. Hier staat wekelijks een voetbaltrip van DKK 15.000 op het programma. Er is ook een iPhone X in de pot voor alle vier weken.

Je neemt deel aan de competitie door een kortingsbon te maken van minimaal odds 1.50 voor een weddenschap van minstens DKK 100. Elke keer dat je een kortingsbon maakt en er op wint, krijg je een punt. De speler die tijdens de week de meeste punten verzamelt, wint. Er is ook een iPhone X voor degenen die de hoogste quoteringen behalen.

Win een reis naar Thailand (waarde: DKK 50.000)
Tot en met 20 november 2018 kun je een vakantie naar Thailand winnen ter waarde van in totaal DKK 50.000. punten. Als de wedstrijd voorbij is, is het de speler met de meeste punten die de reis vangt. Abonneren is de campagne alleen voor Deense spelers, waardoor het gemakkelijker is om te winnen dan als het een internationale speler was.

Nap 25 gratis spins als je "groen" bent

Als je groen bent – en geen account hebt bij Mr. Groen – Er zijn 25 gratis spins voor nieuwe spelers. Het vereist geen storting en uw spins staan ​​op de machine, dood of levend onmiddellijk nadat u hebt geverifieerd met NEMID. Merk echter op dat de winst 35x moet worden verhandeld binnen 60 dagen voordat ze kunnen worden uitbetaald.

Ga naar de Kerstkalender