Muziek en poker | Waar Dance Pille Poker


Het is een feit dat als je succesvol wilt zijn in poker, het belangrijk is om de juiste houding te hebben en gefocust te zijn. Om je te helpen op weg naar succes aan de pokertafel, waarom zou je muziek dan niet als hulpmiddel gebruiken?

Als je de juiste muziek gebruikt om je in de juiste stemming te brengen, kun je een stap dichterbij een grote pot komen.

Ben je een speler die af en toe agressief speelt en bluft, waarom dan niet wat muziek aan je oren die je in die stemming brengt? Muziek die je op weg kan helpen, is vaak feestmuziek, of misschien fast rock.

Als je liever een beetje blijft, of "strak" speelt zoals het wordt genoemd, is het misschien het beste met een rustige muziek. Grappige rock of een artiest of band die je ontspannen maakt en je laat relateren aan iets leuks en goeds kan je helpen naar een strakke stijl rond de pokertafel te gaan.

Als je ontspannen bent, maar van tijd tot tijd een paar kansen wilt nemen, zijn de twee van de voorgaande een goed alternatief. Wat belangrijk is, is dat je altijd alert bent en gefocust op wat je wilt doen. Een soort muziek die je ontspannen maar ook in een positieve stemming brengt, kan je aanmoedigen om de kaarten te gooien wanneer dat nodig is, terwijl dezelfde muziek je ook de kans geeft om all-in te gaan als je denkt dat het een goede is optie.

Een muziekwinkel in de pokerwereld is The Gambler van Kenny Rogers. Als het je niet in de stemming brengt, zijn er niet veel nummers die je in de juiste stemming kunnen brengen voordat je op de pokertafel gaat zitten.

Het refrein gaat als volgt:
"Je moet weten wanneer je het moet weten, weten wanneer je moet folden,
Weet wanneer je weg moet lopen en weet wanneer je moet rennen.
Je telt nooit je geld als je aan tafel zit.
Er is voldoende tijd om te tellen als je iets te doen hebt.

Alle professionele pokerspelers zullen bij je neuriën als je dat nummer begint te zingen, dus zorg ervoor dat je je tegenstanders niet in een stemming brengt waardoor ze je verslaan!

Het refrein heeft ook enkele goede punten met betrekking tot pokertactieken, dus het is meer in het lied dan je op de eerste keer zou denken.

Het belangrijkste in termen van muziek aan de pokertafel is dat je muziek vindt die bij jou en jouw stijl past – zowel aan de pokertafel als de soort muziek. Het ergste dat je kunt doen, is muziek afspelen die niet overeenkomt met je stijl en ervoor kan zorgen dat je geen beslissingen neemt.