La Liga quoteringen – Wed op topscorer & winnaar van La Liga 2019/20


Kansen op La LigaWe kijken uit naar een La Liga-seizoen met veel goed voetbal en heerlijke details. Kingbonus verheugt zich op het nieuwe seizoen en geeft u een overzicht van de kansen op de La Liga-winnaar, topscorer en onze goktips over wat te kiezen.

Bekijk goksuggesties en op welke La Liga kansen je zou willen wedden. Veel hangt waarschijnlijk af van of je een fan van Barca of Real bent. Zie hier meer.

Speltips voor La Liga 2019/20

De kansen worden geboden door Unibet.

Winnaar van La Liga kansen

Onze goktip: Barcelona op gespannen voet 1.50

FC Barcelona is de afgelopen seizoenen geweldig geweest en Real Madrid staat voor een seizoen waarin veel nieuwe gezichten moeten worden samengesteld en waar ze na het vertrek van Cristiano Ronaldo blijven proberen zichzelf te vinden. Met de nieuwe aankopen van Luka Jovic en Eden Hazard kunnen ze hopelijk bijdragen aan het totale doeltotaal.

Het leek heel vreemd toen ze afgelopen zomer afscheid namen van Cristiano Ronaldo, zonder een goede vervanger te krijgen. Iets dat echt gevoeld kon worden. Nu is Hazard eindelijk aangekomen in de King's Club en het zal spannend zijn om te zien hoe hij valt. Veel geeft nu aan dat Gareth Bale doorgaat in de club en of de twee spelers de topvorm raken zodat ze dit seizoen kunnen concurreren met Barcelona.

Met de aankopen van Griezmann en de Jong is Barca echt verstandig opgegaan, dus we denken dat ze met de titel lopen. De wedstrijd komt dichterbij dan vorig jaar en hoewel de kansen laag zijn, kunnen we Real Madrid pas volgend jaar de trofee zien winnen. Dit jaar speelt het team als eerste goed samen.

Als je Real Madrid gloeit, kijk dan lang om zoveel kansen te vinden dat ze La Liga winnen. En als alles op is, kan het zeker gebeuren. Het vereist gewoon het seizoen om hun eigen weg te gaan, want anders is Barcelona een kleine stap vooruit. in onze optiek.

  • FC Barcelona – Noteringen 1.50
  • Real Madrid – noteringen 2,75
  • Atletico Madrid – Odds 12.00
  • Valencia – Odds 101,00
  • Sevilla – Noteringen 151,00

Topscorer in kansen voor La Liga

Onze weddenschap: Lionel Messi noteringen 1.60

In feite geloven we dat Lionel Messi als La Liga topscorer in 2019/20 een nog veiligere gok is, zelfs als je slechts 1,60 keer het geld krijgt. Kijk maar naar de voorgaande twee seizoenen, waarin hij respectievelijk 8 en 15 doelpunten heeft behaald voor zijn naaste concurrenten. Dus zelfs als hij gewond zou raken, zou de afstand op # 2 moeten blijven.

In onze ogen is ernstige en langdurige schade nodig voordat Messi niet opnieuw met de titel rent. Wil je anders spelen, b.v. bij de nieuwe aankopen Griezmann of Hazard hamerdozen in, dan zijn de kansen als volgt. Houd er rekening mee dat je altijd kunt uithalen waarom deze spellen van grote waarde kunnen zijn zolang ze in de buurt van Messi op de topscorerslijst staan:

  • Lionel Messi – Noteringen 1.60
  • Karim Benzema – Odds 7.50
  • Luis Suarez – Odds 10.00
  • Eden Hazard – Odds 13.00
  • Antoine Griezmann – Odds 15.00