Krijg een snel overzicht: het 2 belangrijkste Deense pokernieuws van oktober 2018


Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws over poker, lees dan hier, want nu presenteren we een korte bespreking van het 3 grootste Deense nieuws in de maand oktober:

  1. Een ander geweldig nieuws in oktober was toen De Deense Erik Østergaard bereikte de finaletafel in de Battle of Malta 2018. In het toernooi nam een ​​zee van spelers deel aan de sensatie van de winnende titel en de eerste prijs van € 300.000. Iedereen in de finale was verzekerd van € 23.000 om gewoon terug te keren en deel te nemen aan de finale, en uiteindelijk was de winnaar de Franse Julien Stropoli. De Deen Erik Østergård kreeg een mooie 3e plaats.
  2. Een derde Deens nieuws uit oktober was dat Morten Skjelborg werd beste Deen in het Barcelona-evenement van € 550. De pokerspelers uit de vier casino's van het land waren op de jaarlijkse ranglijsttour naar Barcelona, ​​waar ze live poker zouden spelen. Alle winnaars hadden de buy-in gekregen voor het Main Event, waaraan ongeveer 70 spelers deelnamen, en de Denen vulden ongeveer een derde van het veld voor het grootste deel van het toernooi. Dit veranderde echter toen ze de finaletafel bereikten! De finale liep op zondag 28 oktober 2018, waarbij 4 van de 9 spelers Denen waren. Helaas liep geen van de Denen met de overwinning, maar Morten Skjelborg behaalde een mooie 3e plaats in het land. Ook de 4e plaats, evenals de 7e en 8e plaats gingen naar Deense spelers.

Je zult hopelijk het nieuws uit de pokerwereld leren kennen in oktober 2018, en als je nieuwsgierigheid vaag is geworden, kun je hier meer spannend lokaal en internationaal pokernieuws vinden. Als je jezelf wilt ontwikkelen en beter wilt worden in poker, hebben we een heleboel gouden poker tips waar je met plezier over kunt lezen en waar je de volgende keer dat je mee speelt kunt gebruiken.

Houd echter altijd rekening met het risico om veel en vaak te spelen. Als u meer wilt weten, kunt u altijd de homepage van de ludomaniline bezoeken.