Instagram-accounts over veganistisch | Gaming Club


veganisme
Bron: Medical News Today

Vegansime is hard op weg en in de Verenigde Staten groeide het aantal mensen dat zich van 2014 tot 2017 veganiseerde met 600%. Zelfs Vegas is onderdeel van de trend geworden en draait het roulettewiel terwijl veganistisch eten nooit is gebruikt meer aantrekkelijker. Maar je hoeft niet helemaal naar Vegas te gaan. We geven je vijf veganistische recepten van Instagram-accounts, en roulette is ook gemakkelijk verkrijgbaar in de woonkamer.

Wat is een veganist?

Een veganist heeft een dieet dat op planten is gebaseerd en ze eten niets dat van dierlijke oorsprong is. Dit betekent dat ze geen vlees, vis, schaaldieren, zuivelproducten, enz. Eten. Daarnaast vermijdt een veganist ook producten afkomstig van dieren, zoals wol, leer, bont, zijde enz. Op deze manier toont deze groep respect voor alle levende wezens , door Vermijd deel te nemen aan een vorm van productie waarbij dieren worden geëxploiteerd.

We hebben
volwassen denken dat bijvoorbeeld vlees en melk essentieel zijn voor de onze
dieet. Maar men kan een veganistische manier van leven creëren waarin men ingaat op wat men zou moeten hebben
van voeding via een plantaardig dieet.

Dat is het
zijn uitgevoerd onderzoek dat zegt dat een veganistisch dieet lagere bloeddruk veroorzaakt en
cholesterol, naast lagere hartziekten, diabetes type 2,
en sommige soorten kanker. De Wereldgezondheidsorganisatie heeft ook geclassificeerd
behandeld vlees als een bron van kanker.

De invloed van veganisten op de planeet waar we van leven

Dit is een omstreden thema, maar sommige zullen dat wel zijn
beweren dat veganisme de beste en gemakkelijkste wereld is om te verminderen
impact op de wereld. Hier zijn er enquêtes die zeggen dat we wilden
had een reductie van broeikasgassen van 14,5 tot 15,6% op alle continenten
bewoners werden 's nachts veganisten.

Aan de andere kant zijn er mensen in de wereld
die een duurzamere relatie hebben met de dierlijke productie en de waarschijnlijkheid
zou geweldig zijn om te leiden tot een hongersituatie als dat niet kon
Eet vlees, aangezien er geen substituut is. deze
wordt versterkt in tijden dat andere voedselbronnen niet beschikbaar zijn.

Studies uitgevoerd in Zuid-Amerika, Azië en Afrika met betrekking tot voeding tonen aan dat vooral de armen afhankelijk zijn van het hebben van dierlijke producten als onderdeel van hun dieet. Op deze manier zou het te gemakkelijk zijn om te zeggen dat als iedereen veganist zou worden, we veel van de vervuilingsproblemen zouden oplossen. Het grote aandeel van de emissies ligt bij fossiele brandstoffen en dus zou men beter af zijn geweest bij bedrijven die hun activiteiten op dit soort brandstof baseren, evenals bij autoriteiten die het eens zijn over beperkingen. Munchs eigen fascinatie voor veranderingen in de natuur, gepresenteerd door auteur Tommy Sørbø.

5 bloggers en recepten zoals gay
Uitgecheckt

Onder schapen
Je presenteert vijf Instagram-accounts met bijbehorende veganistische recepten.

1. Veganistisch
Richa

Richa Hingle staat achter VeganRicha.com. Ze staat bekend om het ontwikkelen van haar eigen recepten en is samen met haar foto's de gemakkelijke stap om de recepten op haar pagina te presenteren. Ze heeft een voorkeur voor Indiaas eten en heeft onder andere het kookboek 'Vegan Richa's Indian Kitchen' uitgebracht. Maar ze maakt niet alleen Indiaas vegetarisch eten, zoals het receptvoorstel laat zien. Hier maakt ze eten met bloemkool, parmezaanse kaas en pasta, die je hier van dichterbij kunt bekijken: https://www.veganricha.com/2017/04/vegan-cauliflower-parmesan-pasta-bake.html

Bron: veganrichacom

2.
Veganuary

De volgende blog die we hebben gekozen is Veganuary.com. De wens is om mensen in januari te laten proeven van veganisme, en dan de rest van het jaar ermee door te gaan. De site geeft je duizenden recepten, en wat dacht je bijvoorbeeld van een Mexicaans gelach op de vrijdagavond. De lasagne heeft overeenkomsten met de gewone lasagne, maar vlees en zuivelproducten worden vervangen door bonen, tortilla's, sojamelk en kaas zonder zuivelproducten.

wij zijn Veganuary
Bron: veganuary.com

Hier heb je het complete recept: https://veganuary.com/recipes/mexican-bean-lasagne/

3. Minimalistische Baker

Voor degenen die graag bakken, ga dan naar minimalistbaker.com. Op deze pagina vindt u recepten die op basis van planten zijn samengesteld, met minder dan 10 ingrediënten, slechts één schaal of minder dan 30 minuten om te maken. We hebben gekozen voor een veganistische chocoladetaart waarbij je maar één schaal nodig hebt voor de ingrediënten.

Bron: Minimalistbaker.com

Als je wordt verleid door een cake met, onder andere, cacao, koffie en fruitpuree, moet je dit van naderbij bekijken: https://minimalistbaker.com/one-bowl-vegan-chocolate-cake/

4. Eenvoudig veganistisch blog

Op de volgende blog kun je recepten voor veganistische pannenkoeken en mac en kaas vinden. Het is het blog simpleveganblog.com dat je prachtige en eenvoudige recepten geeft. Wil je een goede start van de dag? Dan bevelen we havermout aan dat u de dag ervoor maakt en 's nachts vertrekt. Je hebt 's avonds niet meer dan 5-10 minuten nodig om het voor te bereiden en het bevat slechts twee hoofdingrediënten; havermout en plantaardige melk. De rest van de ingrediënten die u zelf kiest.

Bron: Simpleveganblog.co

Zie hoe u het kunt maken en wat u als extra ingrediënten kunt kiezen:
https://simpleveganblog.com/overnight-oats/

5. Deliciouslyella

Deliciouslyella.com explodeerde in populariteit, zoals de veganistische levensstijl zelf heeft gedaan. Het begon als een persoonlijke blog, maar is nu een app, restaurant, voedingsproduct en receptenboek geworden.

Bron: Deliciouslyella.com

Je kunt, onder andere, je eigen pindakaas maken met pinda's en zeezout met stapsgewijze begeleiding hier: https://deliciouslyella.com/2018/06/16/peanut-butter-step-step/