Geweldige nieuwe slotmachine Dragon Shard | Online Casino Blog


Dragon Shard online gokspel
Bron: Microgaming

De zon schijnt en de dagen zijn langer geworden, eindelijk is de lente aangebroken! Wat ziet er niet beter uit dan je geluk beproeven in een geheel nieuwe gokautomaat? Op 29 mei 2019 komt de Dragon Shard gokautomaat op de markt. Dit is een gokautomaat waar we lang op hebben gewacht. De machine is gebaseerd op een fantasiewereld vol met draken, ijskoningen en flamingo's. Hier kun je wegdromen in een wereld vol met elfjes en mysterieuze wezens.

De gokautomaat is gevuld met sappige prijzen en veel plezier. Je zult je niet vervelen! Hier krijg je bonussen, mysterieuze symbolen en gratis rondes, allemaal in één en dezelfde gokautomaat. Het spel heeft een inzetlimiet van 0,05 – 200,00 en heeft 40 winlijnen. De automaat heeft goede kansen om te winnen, omdat de kans dat een ronde winst oplevert 39,47% is.

De hoogwaardige gokautomaat, met goede graphics en goed doordachte achtergrond. De hoofdpersonen van deze gokautomaat zijn de vlamkoningin en de ijskoning en beide hebben hun eigen draken. Alle vier zijn symbolen die je in het spel vindt, evenals een aantal andere symbolen. Er zijn ook enkele symbolen die sommige geheimen verbergen, dit zijn mysteriesymbolen. Welke geheimen moet ik je straks vertellen?

Slotmachine van Stormcraft Studios

De game-fabrikant is niemand minder dan Stormcraft Studios, de dochteronderneming van een oude reus in de gokautomaat-omgeving, Microgaming. Hoewel Stormcraft Studios een relatief nieuw bedrijf is, betekent dit niet dat ze niet over de benodigde kennis beschikken. Dankzij de lange ervaring van het moederbedrijf in de branche, weet de fabrikant precies wat hij moet doen om een ​​succesvolle gokautomaat te maken.

Bovendien heeft de fabrikant een sterke focus op het produceren van games voor mobiel, tablet en pc, zodat u altijd en overal kunt spelen, zolang u maar een internetverbinding hebt. Dit is perfect in de zomer, omdat u niet afhankelijk bent van de computer en geniet van de zon tijdens het spelen. Terwijl u bezig bent, hoe zit het met het bekijken van deze mobiele slots. Zodat u uw favoriete spel precies kunt spelen waar u bent. Misschien is Dragon Shard jouw nieuwe favoriete spel? Het spel dat fungeert als een mix van Lord of the Rings en het populaire spel Thrones is de perfecte gokautomaat voor liefhebbers van fantasie en draken.

Avontuur en mysterieuze symbolen

Met de achtergrond van de fantasiewereld, zou het alleen moeten ontbreken dat de gokautomaat vol mysteries is. Naast de gebruikelijke symbolen zijn er ook mysteriesymbolen. Deze mysterieuze symbolen verbergen veel geheimen, maar ze zijn niet bang om hun geheimen te onthullen voor de juiste. Als deze symbolen op je scherm hieronder rond zijn, openen ze zich en onthullen een van de drie symbolen. Deze symbolen zijn Laag, Hoog of Wild, die allemaal extra winsten kunnen geven.

Extra win met Win Booster ™

draak
Shard gebruikt iets dat in de gamewereld bekend staat als de Fortunium-engine. deze
De engine heeft een extra spelmodus die erg populair is geworden
de spelers, namelijk Win Booster ™. Win Booster ™ is een extra spel dat binnenkomt
Voeg toe aan het reguliere bord en laat je wegkomen met iemand
extra winst.

in
Met dit extra spel win je beide kanten op, maar het wordt alleen maar
de hoogste uitbetaling per betaalde lijn. Ook in deze spelmodus kun je krijgen
mysterie functie. Alles om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw bezit haalt
speelervaring.

Gratis spins met iets extra's

Naast mysteriesymbolen en Win Booster ™ kun je tijdens het spelen gratis rondes winnen. Door drie of meer Scatters in het basisspel te verzamelen, krijg je als speler 10 gratis rondes. Daarnaast kun je Scatters blijven verzamelen tijdens de gratis rondes voor nog meer gratis rondes! Niet alleen dat, deze gratis rondes hebben iets heel bijzonders, namelijk Mystery Reels ™. Dit betekent dat tijdens elke draai rij 2, 3 of 4 willekeurig wordt geselecteerd om een ​​mysterieuze of een mysteriespoel te worden. Deze mysterieroosters bevatten alleen mysteriesymbolen!

Over jou
Om 1, 2 of 3 te krijgen, is Mystery Reels ™ afhankelijk van hoeveel
Scatters die je hebt verzameld om je 10 gratis rondes te activeren. Dit betekent dat
als er 3 Scatters waren die de gratis rondes begonnen, krijg je 1 Mystery Reels ™, 4 krijgt het 2 en
Als er 5 Scatters waren, krijg je 3 volledige Mystery Reels ™. De inzet en lijnen erin
het spel blijft hetzelfde als het begin en de regels van het spel dat werd geactiveerd
jouw gratis rondes.