Gemakkelijk te lezen?


World Poker Tour
Bron: Gripsed

Het hebben van een goed pokerspel kan je in veel situaties helpen, natuurlijk, afhankelijk van wat je wilt bereiken. Het is geen goed hulpmiddel, net als je poker speelt, kan een pokerspel je helpen door te voorkomen dat iemand "gedachten leest" wanneer ze naar je gezicht kijken. Het is behoorlijk moeilijk om de poker set ook goed te houden. Dus dan is het misschien een beter idee om poker te spelen in een online casino. Daar kunt u glimlachen of gelukkig zijn bij het controleren van uw kaarten. Niemand zou het zien. Dus waarom zou je er niet wat meer over leren?

Waar kom je vandaan?
pokerchips van?

Zoals je misschien wel begrijpt, is het woord poker iets dat afkomstig is van pokerspellen, dat vooral populair werd in de 19e eeuw. Het gaat erom de kaarten die je hebt op de best mogelijke manier te verbergen en een van de beste manieren om dit te doen is door geen emoties te tonen. Als je van oor tot oor glijdt, begrijpt je tegenstander snel dat je goede kaarten hebt en gooit dan zijn eigen kaarten. Het is tenslotte ook iets dat ook anders kan worden gebruikt. Als je slechte kaarten hebt, kun je door geen emoties te tonen de tegenstander laten geloven dat hij heel goede kaarten heeft. Alles draait om het voor de gek houden en verwisselen van je tegenstander. Als het je lukt je gezicht volledig gevoelloos te maken, dan heb je al veel bereikt sinds de persoon die probeert je gezicht te lezen, niet in staat is om je gedachten te raden.

Poker op de oude manier
Bron: NY Post.com

De vraag is dan hoe je een pokerspel op de best mogelijke manier kunt krijgen. Er zijn enkele technieken en er is veel dat je online kunt leren. Een van de belangrijkste dingen is om je gezicht te beheersen. Probeer de spieren van het gezicht zo veel mogelijk te ontspannen, adem diep en gebruik de spieren niet. Wees niet blij of verdrietig. Het zien van mensen in de ogen is ook een ondergewaardeerde eigenschap, omdat het zelfvertrouwen toont en je de situatie onder controle hebt. Het kan anderen ook een beetje ondergeschikt maken als je dat soort zelfvertrouwen toont. Zelfs je stem kan je helpen, want als je een toon hebt die onnatuurlijk aanvoelt, verdenkt je tegenstander ook iets. Praat dan zoals gewoonlijk en laat je stem niet doorslaan. Zoals je waarschijnlijk al hebt begrepen, gaat alles over het hebben van controle, of het nemen van controle over de situatie. Iets anders dat kan helpen, is veel praten, maar met controle, omdat het je tegenstander kan verwarren, of hij constant probeert te achterhalen waar je het over hebt.

Andere situaties

Het gaat niet alleen om poker dat dit nuttig is. Veel dingen in het leven kunnen profiteren van een beetje rustiger en zonder gevoelens. Als mensen je als een emotioneel persoon waarnemen, kan het moeilijk zijn om serieus te worden genomen of kunnen mensen je niet vertrouwen. Het gaat ook over je algemene lichaamstaal en hoe mensen van buitenaf er een ervaren. Men moet niet vergeten dat 90 procent van alle communicatie non-verbaal is, dus het is eigenlijk een ongelooflijk belangrijk vermogen om te krijgen. Bedrijfsleiders moeten dit doen en als u een sollicitatiegesprek hebt, is het ongelooflijk belangrijk welke indrukken u achterlaat voordat u uw mond helemaal opent.

Kaarten van de pook
Bron: Pixabay

Zelfs handen schudden is belangrijk, niet het minst hoe je het doet.
Het moet een middelmatige sterkte hebben en je moet zelfvertrouwen tonen. zij
klinkt eenvoudig, maar als je nerveus bent, is het veel moeilijker dan eentje
zou denken. Een pokerspel zal in veel opzichten perfect zijn, omdat je kunt
hun gevoelens verbergen en zo professioneel zijn als de situatie impliceert
moet zijn. Het is een moeilijke evenwichtsoefening tussen het tonen van zelfvertrouwen en
zelfvertrouwen en arrogant zijn. Maar als u dat doet, doet u het echt
Een vrij grote kans om te bereiken wat je zoekt. Het voelt een beetje stom,
omdat je misschien liever andere dingen belangrijker vindt, maar dat is het ook
Dat gebeurt vaak niet.

Als je denkt dat zelfs beroemdheden vaak pokerchips gebruiken, kun je er zeker van zijn dat je iets moet doen dat je soms zelf zou moeten doen. Lady Gaga heeft zelfs een nummer gemaakt genaamd Poker Face en veel van de beroemdheden willen gewoon zo serieus mogelijk zijn, terwijl ze het gevoel hebben dat ze er op die manier sexyer uitzien. Er kunnen veel verschillende redenen voor zijn, maar velen van hen gebruiken het om onzekerheden te verbergen, net zoals we hierboven hebben besproken. Het feit dat sommige van hen botox hebben gebruikt, waardoor ze niet kunnen lachen, is een andere reden!

De post Makkelijk om je te lezen? verscheen als eerste.