Gebruik je geld verstandig – en betaal meer poker


Ben jij een pokerspeler? En speel je vaak poker voor geld? Dan weet je ook dat het geld snel weer kan roken. Daarom is het belangrijk om uw geld verstandig te gebruiken – zowel in pokerspellen als in de echte wereld. Wanneer u uw geld spaart, krijgt u ook de kans op grotere inzetten in poker. Hieronder krijg je wat biedingen over enkele valkuilen in je budget die je op lange termijn veel geld kunnen kosten.

Roken is een val van echt geld

Je weet het goed. Roken is een extreem dure gewoonte en zelfs ongezond en schadelijk voor de gezondheid. Er zijn daarom geen goede redenen om de rook niet kwijt te raken. Als je twee keer per week DKK 40 betaalt voor een pakje sigaretten, dan gebruik je jaarlijks 4000 DKK op sigaretten. Het is veel geld. Veel rokers vinden het moeilijk om van de rook af te komen en kiezen daarom voor een e-sigaret van smoke-it.dk als alternatief voor de tabakssigaret.

Roken is nooit duurder geweest en roken kost jaarlijks veel geld. Er is veel geld dat kan worden besteed aan veel andere leuke dingen – zoals poker.

Betaal je meer dan je nodig hebt?

Veel mensen betalen elke maand te veel meer dan ze echt nodig hebben. Vooral elektriciteit, internet en mobiele abonnementen zijn de grote boosdoeners als het gaat om te veel betalen. Probeer een maand om je eigen verbruik te volgen. Misschien ben jij een van degenen die te veel betalen? U kunt veel geld besparen als u het energiebedrijf verandert. Hetzelfde geldt voor internetproviders en uw mobiele abonnement. Misschien heeft u niet zoveel internet nodig als waar u voor betaalt? En betaalt u voor veel meer mobiele data dan u daadwerkelijk gebruikt? Het kan zeer de moeite waard zijn om uw verbruik te onderzoeken en mogelijk uw abonnementen te wijzigen.