Einde van de ondersteuning van WhatsApp | Gaming Club


WhatsApp-logo
Bron: Pixabay

WhatsApp heeft besloten de ondersteuning voor bepaalde telefoons en besturingssystemen stop te zetten. Dat betekent dat als je een fervent gebruiker van WhatsApp bent en een oude telefoon hebt, het tijd is om je telefoon te upgraden. Het is niet zo verrassend op zich, er zijn altijd nieuwe versies voor zowel telefoons als besturingssystemen. WhatsApp besloot om ouderen te stoppen. Het is moeilijk voor een gebruiker om gewoon te stoppen, vooral als je het al heel lang hebt gedaan en er een gewoonte van heeft. Het is hetzelfde als spelen in een online casino op je mobiel, of zou je je apparaat daarom veranderen? Natuurlijk hangt het af van wat voor soort telefoon je hebt. Als je een Android-telefoon 4.0.3 hebt, iPhone iOS 8 + dan is het goed. En dat zou voor de meeste mensen geen groot probleem moeten zijn, aangezien de Android-telefoon die met dat besturingssysteem uitkwam in 2010 kwam, terwijl iOS 8.0 in 2013 uitkwam.

waarin
veel kan het raken

Voor de getroffenen kan het een probleem zijn, vooral als ze gretige gebruikers van WhatsApp zijn. Het is eigenlijk anderhalf miljard gebruikers van deze dienst, in meer dan 180 landen. Het is de op twee na meest gedownloade app ter wereld voor Android en het zegt vrij veel, gezien hoeveel apps er zijn. Elke dag registreerden een miljoen mensen zich voor de service en 450 miljoen dagelijkse actieve gebruikers in het tweede kwartaal van 2018. Zoals je waarschijnlijk wel begrijpt, is WhatsApp ongelooflijk groot en eigenlijk meer waard dan NASA. Weet je, degenen die mensen naar de ruimte sturen! Waar velen zich misschien niet van bewust zijn, vooral als je niet zo geïnteresseerd bent, is dat Facebook in 2014 voor 19 miljard dollar WhatsApp kocht, maar ze zijn verbluffend van Facebook en vooral hun eigen berichtenservice.

Gebruik van WhatsApp op Android
Bron: Pixabay

Het feit dat Windows-telefoons volledig worden afgesloten, maakt niet uit hoe nieuw uw telefoon is, is cruciaal voor veel potentiële klanten van hun telefoon. Het is gemakkelijk te zien wanneer je kijkt naar de grote aantallen die WhatsApp heeft. Maar aangezien Windows sinds 2015 geen nieuwe telefoon heeft uitgebracht, is het waarschijnlijk ook niet het grootste probleem ter wereld. De service eindigt op 1 februari 2020 voor Android en iPhone, terwijl het einde van het jaar het moment is voor Windows.

veel
van alternatieven

Dit betekent niet dat je geen contact meer met de buitenwereld hebt, vooral niet wanneer er zoveel berichtenservices zijn om uit te kiezen. Laten we er dus een paar bekijken. De eerste en meest voor de hand liggende is Facebook Messenger. Het is een geweldige service die biedt, zoals delen waar je bent en gemakkelijk foto's en video's delen. Een van de betere dingen is ook dat je berichten kunt verwijderen binnen tien minuten na verzending, wat niet alle diensten aanbieden. In Noorwegen is Facebook Messenger eigenlijk de meest populaire dienst, dus het loont om het te hebben, als je beter contact met mensen wilt.

Facebook
Bron: Pixabay

WeChat is er voornamelijk een service voor
Chinese markt. U kunt bellen, berichten verzenden, videogesprekken voeren en gebruiken
het als een multimediadienst. Het heeft ook functies zoals die je kunt vinden
WeChat-gebruikers in de buurt waarmee je kunt praten en het heeft meer dan een miljard
gebruikers, met de meerderheid in China voorlopig.

Snapchat weet het meest, en dat is het ook
niet veel mysteries rond deze dienst meer. Wat is goed met Snapchat
is dat het mensen toestaat om foto's en video's te verzenden die slechts voor een korte tijd beschikbaar zijn, wat betekent
dat mensen niet kunnen opslaan wat je hebt verzonden, als je niet wilt dat ze dat doen.
Het heeft, naast alle leuke filters en bewerkingstools
Snapchat ongelooflijk populair, vooral onder de jongere.

Een andere bekende service is Skype, zoals in
Later is het meer gebruikt als een zakelijke tool. Men kan hebben
geweldige groepsgesprekken, geen probleem. Je kunt het gebruiken op verschillende platforms,
absoluut geen probleem en je kunt credits voor Skype kopen zodat je kunt bellen
voor mobiele telefoons en vaste lijnen. Het is een solide service die veel heeft
goede reputatie, wat belangrijk is.

Zoals je kunt zien, zijn er veel opties en dit zijn er maar een paar.
Berichten zijn gemakkelijk te vinden, maar het is duidelijk dat het belangrijk is om iemand te vinden
die ook andere mensen gebruiken. Liefst ook je vrienden. Dan is het zo
Meestal zijn het de reuzen waar u op moet vertrouwen, vooral in Noorwegen, waar wij de onze hebben
favorieten. Dus dat WhatsApp stopt met ondersteuning is niet het grootste probleem
je zou het kunnen bedenken.