De orkaan inruilen voordat Trump deze vernietigt


Godzijdank Donald Trump's laatste psychische storing op Twitter gebeurde in het weekend in plaats van tijdens de handelsuren. Als dit het geval was, hadden we records over intraday-volatiliteit kunnen breken. Discoursen over het verhandelen van de markten voelen in toenemende mate aan het navigeren van mensen door orkaanwinden in hun ondergoed. (Het is echter goed. Trump zal de orkaan vernietigen, dus maak je geen zorgen.) Hoe moet dit worden gedaan, wanneer een tweet driftbui in enkele minuten een golf van miljoenen dollars kan opvangen of neerzetten?

trading-the-hurricane-before-trump-nukes-it "width =" 500 "height =" 282 "srcset =" https://calvinayre.com/wp-content/uploads/2019/08/trading-the-hurricane -before-trump-nukes-it.jpg 1600w, https://calvinayre.com/wp-content/uploads/2019/08/trading-the-hurricane-before-trump-nukes-it-300x169.jpg 300w, https : //calvinayre.com/wp-content/uploads/2019/08/trading-the-hurricane-before-trump-nukes-it-1024x577.jpg 1024w "sizes =" (max-breedte: 500px) 100vw, 500px " /> Er is eigenlijk een eenvoudig antwoord op deze vraag. Bepaal wat de trend zou moeten zijn via de basisprincipes en koop dan de dipjes of verkoop de rally's. Vorige week zei ik dat het nu tijd is om te beginnen met het laden van Amerikaanse gamingaandelen , niet in één keer, maar in de dip in de komende 3 maanden omdat er aanzienlijke verkooppanieken mogelijk waren. Nou, we hebben eind vorige week een verkooppaniek gekregen, met een beetje herstel gisteren.</p data-recalc-dims=

Na de laatste aanval van Trump op Twitter-tariefdiarree gericht op China, zijn de Amerikaanse aandelen gedaald en hebben de casino-aandelen vrijwel de Dow Jones en de S&P 500 gevolgd. De Dow daalde vrijdag 2,6%, de S&P 2,4% en zowel MGM als Penn daalde met vergelijkbare percentages. Eldorado daalde twee keer zo hard met 5,4%, wat mag worden verwacht, aangezien Eldorado meer speculatief is. Het is een goed moment om nu aan MGM-posities toe te voegen. Als je vorige week 1% hebt gekocht, plaats dan nog 1% in deze week op de Trump-pechkorting.

Ik blijf bij deze oproep tot dip kopen, want hoewel we geen dagelijkse knikbewegingen kunnen voorspellen die worden veroorzaakt door presidentiële uitbarstingen, is er goede reden om aan te nemen dat Amerikaanse aandelen in ieder geval tot het eerste kwartaal van 2020 een hogere trend zullen doormaken. Zoals ik al eerder heb gezegd, staat de groeivoet van het dollaraanbod aan de vooravond van een recordhoogte van rond december / januari. Die dollars moeten allemaal ergens op landen. Het zal uiteindelijk leiden tot een hoge prijsinflatie, maar aandelen zouden de eerste tranches van het nieuwe geld moeten zien.

Ondertussen blijft het geriatrische kind dat Donald Trump is, over de hele internationale speelplaats hardlopen als de chaperones met grote ogen, slechts semi-gezond als ze zijn en die nog nooit eerder zoiets hebben meegemaakt, zullen blijven roken sigaretten in de hoek, doen alsof ze het niet merken, terwijl ze periodiek in woedende ondertoon raspen naar de luidruchtige pestkop om te stoppen met het lanceren van spitballs naar de Aziatische jongen. Heeft de Aziatische jongen gisteravond echt het Witte Huis gebeld? Niet hij? Het is alsof je een asinine relatiedrama op de middelbare school bekijkt over wie belde wanneer en wie het uitgemaakte met wie, behalve dat triljoenen dollars aan dagelijkse financiële stromen op het nieuws rijden.

Oké, dus we moeten nu allemaal erkennen dat we slechts acteurs zijn in een sadistisch stuk, georkestreerd door een man met twijfelachtige mentale stabiliteit die voor zover we weten niet in staat is om zijn eigen sterfelijkheid in zijn midden jaren '70 te pakken te krijgen en zou kunnen sterven elke dag.

Maar hoe zit het met de handelsoorlog? Zal dat de Amerikaanse aandelen niet doen dalen? Naar mijn mening op dit moment niet meer dan mogelijkheden om dip te kopen, en hier is waarom. Verkiezingen. De handelsoorlog moet relatief snel op een van twee manieren eindigen. Eerste mogelijkheid, Trump capituleert terwijl hij zijn gezicht redt en zegt dat hij heeft gewonnen. Hij weet heel goed dat zijn herverkiezing afhangt van het feit dat de aandelenmarkt hoog blijft en een algemeen positieve perceptie van de Amerikaanse economie. Hoe meer hij met dit gedrag doorgaat, hoe groter de angst voor een marktcrash en recessie. Dit zal zich voeden tot Trump vouwt. Tweede mogelijkheid, hij blijft er gewoon op drukken en gaat weg in een uitbarsting van tariefglorie, zijn kansen op herverkiezing volledig begraven en een Democraat inluiden die vrijwel zeker terug zal gaan naar de pre-Trump status quo met China zonder vragen, en de markt stuitert terug.

Maar zal dat niet later zijn dan het eerste kwartaal van volgend jaar? Ja, maar er is geen noodzaak voor de handelsoorlog om de Amerikaanse aandelen in de tussentijd hoger te laten vliegen. Enquêtes die aantonen dat Trump verliest aan een Democratische uitdager zullen het werk net zo goed volbrengen, omdat alle Democraten zeker campagne zullen voeren op de belofte om de handelsoorlog te beëindigen. Beleggers zullen zich van tevoren voor deze mogelijkheid positioneren. Joe Biden zou de beste zijn voor de sterkste bounce omdat hij ouderwets saai is en verre van radicaal en gevaarlijk, tenminste voor zover de Amerikaanse politici tegenwoordig gaan. Als hij in februari Iowa en New Hampshire wint en de handelsoorlog nog steeds gaande is, zullen Amerikaanse aandelen hoger exploderen.

Met Elizabeth Warren, een belangrijke mogelijkheid niet zo veel, omdat ze geweldig efficiënte landvernietigende ideeën heeft, zoals alles gratis maken voor iedereen die door absoluut niemand wordt gefinancierd, wat meestal geweldig werkt. Maar in dat geval zou er nog steeds een korte opluchting naar nieuwe hoogtepunten moeten zijn, alleen omdat er tegen die tijd zoveel nieuwe krachtige dollars binnenstromen en het einde van de handelsoorlog in zicht is.

Overigens, Warren zou op de lange termijn extreem slecht zijn voor de gaming-industrie. Ze zal het achterna gaan op haar moralistische hoge giraf, belasting heffen en reguleren en kan zelfs de speerpunt zijn van de omkering van sommige van de legalisaties zoals sportweddenschappen die we recent hebben gezien in een poging om "dingen te repareren".

Ondertussen hoeft Xi natuurlijk niet herkozen te worden. Hij kan alles doen wat hij wil, wacht het af, rijgt Trump mee, laat hem progressief dom kijken en zichzelf ophangen, wat dan ook. Maakt niet uit. Hij hoeft helemaal niets toe te geven.

Wat Trump zich niet realiseert, is dat de Chinezen op cultureel niveau veel beter geschikt zijn om zich aan te passen aan economische crises. Ze hebben het eerder gedaan, op niveaus die verschrikkelijk slechter zijn dan alles waar Amerikanen ooit mee te maken hadden gehad in hun geschiedenis als natie. Als je dacht dat de Burgeroorlog of de Grote Depressie of 2008 slecht waren, probeer dan massale honger op nationale schaal. Als de Chinezen te hard klagen, kan Xi hen op elke gewenste manier tot zwijgen brengen. Als Amerikanen te hard klagen, is Trump toast.

Wat de positionering betreft, mogen posities in MGM, Penn, Eldorado en andere Amerikaanse gaming-aandelen een totale positionering van 20% of 25% van een portefeuille niet overschrijden voor het geval we er al zijn en de aandelen inderdaad zijn bijgevuld. Een conservatief handelssysteem voor deze aandelen kan iets zijn als voor elke 2% MGM en Penn val, voeg 1% toe. Voor meer volatiele aandelen zoals Eldorado, voeg 1% toe voor elke daling van 4%. En achtervolg de bewegingen niet. Laat ze gewoon rijden. Als je niet de volledige 20-25% positionering krijgt bij het kopen van dips, is dat ook prima.

Als de VS dan een koop is, waarom dan niet Macau? Omdat Hong Kong een heel ander dier is. Het lijkt erop dat het binnenkort kan worden binnengevallen, hoewel ik niet kan achterhalen wat Xi mogelijk zou kunnen bereiken door dit te doen. Het is waarschijnlijk gewoon een bedreiging om Hong Kongers terug te trekken, althans ik hoop het. Trump probeert hem waarschijnlijk binnen te dringen om binnen te vallen, dus hij heeft het excuus om harder te werken aan de handel met de steun van Amerikanen. Xi kan de protesten het beste gewoon laten opbranden en zo weinig mogelijk aanstootgevend doen. Ze zullen uiteindelijk sterven, omdat Hong Kongers moeten eten en werken en dat soort dingen. Als Xi binnenvalt, gaan Macau- en Chinese aandelen ondergedoken en het is het risico niet waard om ze nu te houden.

Bovendien geldt dat hoe langer de protesten voortduren, hoe groter de kans dat de Hongkongse dollar gekoppeld wordt aan het breken van de Amerikaanse dollar, wat zou leiden tot een instorting van de aandelen in Macau. Om een ​​dergelijke koppeling te behouden te midden van protesten die de productiviteit verstoren, zou de centrale bank van Hong Kong de Hong Kong-dollarvoorraad relatief moeten verminderen, wat in ieder geval een negatief effect zou hebben op Hong Kong-aandelen. Dus of de pin al dan niet breekt, hoe langer de protesten doorgaan, hoe groter de kans op een vrije val in Macau-aandelen.

Shorts op Melco en Galaxy die op 6 augustus zijn ingesteld, zijn nog steeds een wash, maar blijf ze vasthouden als je de ruil deed. De yuan blijft ondertussen dalen, dus we staan ​​op het punt van een uitverkoop.

Laten we dit afsluiten met een citaat van Dave Barry, die in 1992 Hong Kong bezocht en dit over zijn bezoek schreef in zijn boek Dave Barry verzint dit niet:

Dus over iets meer dan vijf jaar zullen de inwoners van Hong Kong – die hier nooit over hebben gestemd – gewoon aan China worden overgedragen, alsof ze een soort handelswaar zijn, niets anders dan een lading varkensbuiken die worden verhandeld . De Chinese leiders hebben beloofd dat ze geen drastische veranderingen zullen aanbrengen in Hong Kong, maar niemand gelooft dit. Dit zijn tenslotte dezelfde leuke kerels die ons het bloedbad op het Tiananmen-plein hebben gegeven.

Tick ​​tick tick tick tick…Dus vandaag is Hong Kong nerveus. Mensen met geld of connecties vluchten met duizenden. Maar miljoenen meer kunnen niet vertrekken … Niemand weet zeker wat er komt, maar het komt zeker … Deze kennis hangt als een mist over Hong Kong, waardoor de stad een edgy, rustig wanhopig wordt, Casablanca-achtig gevoel.

Tick ​​tick tick tick tick…Of misschien niet … De waarheid is dat het dagelijkse leven in Hongkong meestal vrij normaal leek. Mensen krioelden en werkten en winkelen en aten en lachten precies zoals mensen zouden doen als ze niet gedoemd waren …

Die wilde en gekke Chinese leiders! Die blije, gelukkige en plezierige jongens! Ze krijgen een bal met Hong Kong. Mijn advies is, zie het zolang je kunt.

Tick ​​tick tick tick tick…

Welnu, het is nu 27 jaar later, en de tijd kan nu op zijn. Godspeed Hong Kongers.

Comments