CL-spelvoorstellen: Juventus – Real Madrid X op odds 3.20


We eindigen het voetbalseizoen met een definitief spelvoorstel en wat is er nou beter dan uitkijken naar de Champions League-finale tussen de Spaanse en Italiaanse meesters.

We nemen daarom een ​​omweg van ons spelvoorstel voor La Liga en focussen ons op de kansen van Real Madrid op de sterke en ervaren verdediging van Juventus. Ons spelvoorstel is X op gespannen voet van 3,20, lees waarom in deze analyse.

De wedstrijd wordt gespeeld op 3 juni 2017 om. 20.45 uur in Cardiff City Stadium (getoond op 3+)

Twee teams verliezen zelden

Er zijn twee sterke bemanningen die op zaterdag starten in Cardiff City Stadium, zelden voetbalwedstrijden verliezen en terecht in de finale eindigen. Real Madrid had verrassend weinig problemen met Bayern München en Juventus pelde de schittering van Messi & Co. dus er was niet veel te spelen in het Camp Nou.

Je kunt dus niet praten over bemanningen die zich een weg door het toernooi hebben gesmeerd. De Spaanse meesters hebben in de La Liga van dit seizoen slechts 3 wedstrijden verloren, terwijl Juventus net 5 wedstrijden in Serie A verloor. We zien dit als een zeer close spel dat beide kanten op kan, maar dat moet wel degelijk in verlengde speeltijd zijn.

Het is de laatste jaren meerdere keren gezien, waar de meeste mensen de gekke overwerkscore van Sergio Ramos tegen de Atletico-rivalen kunnen onthouden. Een doelpunt dat de finale tot extra tijd dwong. Er is gewoon een tendens voor de teams om een ​​beetje voorzichtiger te zijn als het een gelijkspel kort tevoren is.

Een realistisch scenario kan 1-1 fulltime zijn, waarna het in de extensie wordt afgehandeld. Voor een mooie kans van 3,20, denken we dat dit is waar het waardespel ligt.

Wedstrijdvoorstel Champions League: gelijkspel 3,20

Finale is altijd dichtbij

Onze spellen worden ondersteund door het feit dat finales traditioneel altijd dichtbij zijn. Er wordt bevestigd dat 3 van de laatste 5 Champions League-finales zijn geëindigd met een X, waarna de zaken in de verlengde of op de straf zijn afgehandeld.

Er staan ​​veel zenuwen en prestige op het spel, dus het is niet zo onnatuurlijk dat de teams kunnen spelen met de aangetrokken handrem. En wanneer er vaak groot wederzijds respect is, lijkt het een beeld van een goede match.

We denken dat deze wedstrijd na 90 minuten opnieuw een gelijkspel definitief zal zijn, maar dat zou moeten koning Bonus het selecteren van een alternatief spel, het moet een een-winnende overwinning voor Juventus zijn. Dit is waar de waarde in onze ogen ligt, omdat het een 50/50 gevecht is.

Kan Real Madrid de vloek verbreken?

De grote en interessante vraag tot aan de Champions League-finale is of Real Madrid de vloek kan verbreken? De vloek die heeft betekend dat geen enkel team eerder de trofee heeft verdedigd – dat wil zeggen, twee jaar op rij heeft gewonnen.

De meesten zullen ze waarschijnlijk als favoriet beschouwen voor deze wedstrijd, maar we vonden het een beangstigende prestatie van Juventus tegen Barcelona. Zelfs in beide wedstrijden, hoewel de laatste een verzendingszaak was. Het is daarom zeer realistisch dat ze Real Madrid tot 0 of 1 doelen kunnen houden en dan hebben ze de kwaliteit offensief genoeg om dingen te beslissen.

Dybala is extreem giftig en Higuain wil zeker bewijzen dat ze ongelijk hadden bij de verkoop van Madrid aan Juventus. Hoewel Higuain geen toppresteerders heeft in de finale, maar ooit de eerste moet zijn!

Ongeacht de uitkomst wacht ons een buitengewoon opwindende finale, waar we ontzettend veel naar uitkijken. Wil je meer lezen over de wedstrijd?

Je vindt veel nieuws en meningen over de CL-finale UEFA's website.