Advent-geschenken alleen voor de Deense spelers


reclame *

De kerstkalender van LeoVegas is een van de hoogtepunten van december, want de meeste casino's en bookmakers kunnen een even goed verhaal uitwerken met kerstkalenders gevuld met gratis spins, freebets, reizen en meer.

2018 is geen uitzondering, en nu is de kerstkalender van LeoVegas klaar.

Ga naar de kerstkalender van LeoVegas

leovegas kerstkalender 2018

Geweldige adventgeschenken in de kerstkalender met LeoVegas

De kerstkalender bij LeoVegas is eigenlijk een adventskalender, die op zijn beurt is uitgebreid met vijf geschenken in plaats van de vier zondagen van de advent die Kerstmis nu met zich meebrengt.

Het zijn de eigen ambassadeurs van LeoVegas, waaronder Thomas Gravesen en Nadia Nadim, die achter de geschenken zitten. Tot nu toe is geschenk twee, drie en vier geheim, maar we kunnen het eerste adventcadeau en het vijfde en laatste al onthullen.

Win een voetbalreis voor twee personen
Thomas Gravesen stuurt je en een goede vriend op je levensvoetbaltocht. U kiest zelf de bestemming in Europa en LeoVegas levert anders tickets voor de wedstrijd, het vliegtuigvervoer en twee nachten in het hotel. Je krijgt ook slechts twee gesigneerde truien naar keuze in de hoed (onder voorbehoud van beperkte selectie). Je hoeft alleen maar te spelen voor echt geld met LeoVegas tussen 26 november en uiterlijk 2 december 2018, dan ben je in de loting op 3 december.

Laatste cadeau: Reiskaart van 25.000 kr.
Hoewel we nog niet alle adventgeschenken kennen, heeft LeoVegas het laatste kerstcadeau onthuld dat de kerstkalender afsluit. Hier legt LeoVegas een cadeaubon van 25.000 DKK op iedereen die voor echt geld heeft gespeeld in de periode van 26 november tot 24 december. Je wordt automatisch opgenomen in de trekking, en je zit ook in alle andere adventwedstrijden.

Voorwaarden zijn van toepassing. Houd er rekening mee dat als u LeoVegas niet binnen twee weken beantwoordt, u het recht op de prijs verliest. Tegelijkertijd is het erg belangrijk dat u akkoord bent gegaan met de communicatie van LeoVegas op e-mail en sms. Zo niet, dan kun je niet meedoen omdat LeoVegas geen contact met je op kan nemen over prijzen. Dus zeg gewoon ja als je maakt – of update het nu onder je profiel.

Ga naar de kerstkalender van LeoVegas

De adventskalender is alleen voor klanten van Deense LeoVegas

Hoewel we een nog grotere kerstkalender van LeoVegas verwachten met dagelijkse prijzen en geschenken, heeft de iets kleinere adventskalender een groot voordeel: het is alleen voor Deense spelers. Je vecht dus met aanzienlijk minder op de geweldige prijzen die grote ervaringsgeschenken lijken te zijn in de prijsklasse van 10.000 tot 25.000 kr.

De jaarkalender van LeoVegas was episch

We moeten eerlijk zijn en zeggen dat de kerstkalender vorig jaar van LeoVegas geheel nieuwe normen heeft gesteld. Er waren dagelijkse wedstrijden van DKK 100.000, de gloednieuwe iPhone X, een Rolex-horloge en andere zeer mooie prijzen. Met de cadeauzak gooide LeoVegas elke dag gratis spins, freebets en andere liras. Dit is natuurlijk ook iets waar we in 2018 op hopen!

Als klap op de vuurpijl maakten ze ook een nieuwjaars-telling op LeoVegas.dk, waar tussen DKK 500.000 en DKK 5.000.000 werd getrokken tussen Kerstmis en Nieuwjaar over de laatste dag. een aanbetaling van DKK 100 om te worden opgenomen.

Pssst .. heb je gebruikt LeoVegas promocode naar nieuwe spelers?

Ga naar de kerstkalender van LeoVegas