4 stappen om een ​​perfecte Blackjack-hand te spelen


Een interessant aspect van Blackjack is dat elke beslissing die u neemt belangrijk is. Het is moeilijk om te weten hoe je handen moet spelen als je nog niet bekend bent met het spel.

Maar het goede nieuws is dat je altijd perfecte blackjack kunt spelen met vier eenvoudige stappen. Dat gezegd hebbende, hier zijn de stappen die u moet volgen om een ​​perfecte strategie te gebruiken.

1. Kijk naar je score

Elke blackjack-hand begint met het ontvangen van twee open kaarten. Je moet naar deze kaarten kijken om te beslissen welke van de volgende beslissingen je wilt nemen: hit, stand, split of double down.

Je hebt altijd de mogelijkheid om te slaan of staan ​​na je eerste twee kaarten. Maar je kunt alleen een hand splitsen als je een paar hebt. En afhankelijk van de regels van de tabel, kunt u misschien alleen bepaalde scoretotalen verdubbelen.

2. Kijk naar de Upcard van de Dealer

De croupier behandelt zichzelf een open kaart en een open kaart. De upcard geeft je een stukje informatie om in te spelen op de potentiële score van de dealer.

Over het algemeen moet je agressiever zijn als de dealer een betere upcard heeft. De kans is groot dat je een sterkere score nodig hebt om ze te verslaan.

Je eigen score zal echter een heel eind betekenen om te beslissen welke beslissing je moet nemen op basis van hun upcard.

3. Raadpleeg een Blackjack-strategiekaart

Nadat u de score van uw eerste twee kaarten en de upcard van de dealer kent, moet u naar een blackjack-strategiekaart verwijzen. Deze grafieken laten zien welke beslissing u moet nemen op basis van elke situatie.

Een blackjack-strategiekaart is in essentie een kortere weg om elke keer de juiste beslissing te nemen. Je kunt een van deze kaarten hier vinden.

4. Maak het beste spel

De laatste stap is om gewoon het beste spel te maken, afhankelijk van wat de strategiekaart laat zien. U wilt blijven verwijzen naar uw grafiek na elke extra kaart die u ontvangt.

Nadat je een tijdje Blackjack hebt gespeeld, zou je in staat moeten zijn om perfecte handen van de top van je hoofd te spelen. Maar ik raad u sterk aan een strategiekaart te gebruiken totdat u dit punt bereikt.